MER INFORMATION OM

VÅRA PRODUKTER

Absolut! Kontakta oss via kontaktformuläret eller på info@zero498.com så ändrar vi så trycket placeras på ryggen. Självklart kommer en bild skickas till dig innan så du ser hur resultatet kommer bli.

Absolut, inga problem. Kontakta oss via kontaktformuläret eller på info@zero498.com så fixar vi samma tryck som sweatshirt eller hoodie. Självklart får du en bild innan köp så du ser hur plagget kommer att se ut.

Ja, det stämmer. Den modellen av t-shirt vi trycker på finns i storlekarna S-3XL. Vi kan däremot erbjuda en annan modell av t-shirt i lite tjockare bomull i storlek 4XL och 5XL. Priset för en t-shirt blir då 219:- /st. Kontakta oss så hjälper vi dig vidare med en beställning av större storlekar.

Om du hittat ett tryck du gillar på vår sida kan det säkerligen tryckas på ett annat plagg eller i en annan färg. Kontakta oss via vårt kontaktformulär eller via mail till info@zero498.com så hjälper vi dig vidare.

Våra produkter är unisex för att passa alla. På samtliga produkter finns en storleksguide så du lätt kan hitta rätt storlek.

Nej, samtliga produkter på sidan trycks efter beställning. Leveranstiden är normalt 5-12 dagar och din order skickas direkt från fabriken i Lettland.

Vi fyller upp med nya tryck varje vecka. Om du har några önskemål gällande produkter eller tryck – kontakta oss på info@zero498.com eller via vårt kontaktformulär.

MER INFORMATION OM

BETALNING & LEVERANS

Alla produkter tillverkas efter beställning och leveranstiden är 5-12 dagar. Din beställning skickas direkt till dig från fabriken i Lettland och levereras i Sverige av Postnord.

Absolut, sidan ägs av Add 9 som sålt produkter online sedan 2009. Vi samarbetar med en stor fabrik som har lång erfarenhet av att trycka kläder.

Du kan välja mellan följande betalningsalternativ från Svea Ekonomi AB:
– Kortbetalning
– Faktura med betalningstid på 14 dagar
– Delbetalning
– Direktbetalning till bank

Vi följer distanshandelslagen och ger dig 30 dagars öppet köp på alla beställningar. Självklart ska plagget vara i nyskick och ej använt vid retur. Vi ber dig att kontakta oss via mail på info@zero498.com vid returärende

Vänligen kontakta oss via mail på info@zero498.com vid reklamationsärenden. Vi följer gällande lagstiftning och ger dig tre års konsumentgaranti på dina köp.

Absolut, alla våra paket skickas med spårbar leverans från tryckeriet i Lettland. I Sverige levereras ditt paket av Postnord. Ladda gärna ner Postnord-appen så kommer din leverans upp som ”Importpaket”.

Hittade du inte svaret?

Tveka då inte att kontakta oss - klicka på knappen här nedanför!
Add to cart