Frågor & svar

OM OSS

Denna sida ägs av det gotländska företaget Add 9 som hållit på med näthandel sedan 2009. Den här sidan öppnade vi 2021 eftersom vi ÄLSKAR roliga och annorlunda tryck. Vi är ständigt på jakt efter nya och galna designer, så nyheter fylls upp på sidan varje vecka.

Nej, vi är 100% online. Alla våra produkter produceras efter beställning och skickas till dig direkt från leverantören. Allt för att kunna erbjuda ett större sortiment med ännu fler nyheter. Bra för dig med mer valmöjligheter, bra för oss att inte behöva ha stora lager och bra för miljön att inte trycka upp en massa plagg som inte säljs.

Vi försöker besvara våra mejl inom 48 timmar på vardagar, men oftast har du svar inom 24 timmar. Vi ber er att inte skicka mejl på flera ställen samtidigt (exempelvis direkt till vår mejladress, via kontaktformuläret, TikTok, Instagram och Facebook), då det tar längre tid att hantera flera ärenden från samma person. För snabbast svar vänligen skicka ett ärende via kontaktformuläret eller direkt till vår mejladress info@zero498.com.

Vi gör väldigt få samarbeten, men tror du att just DU är rätt person för ett samarbete med oss kan du hojta till på info@zero498.com

våra produkter

Om du hellre vill ha trycket på ryggen istället för på framsidan är det inga problem och kostar inget extra. Kontakta oss via kontaktformuläret eller på info@zero498.com så ändrar vi så trycket placeras på ryggen. Självklart skickas bilder till dig så du får se hur resultatet kommer att bli innan du handlar.

Om du hittat ett tryck du gillar på vår sida kan du självklart få det trycket på en hoodie, sweatshirt eller kanske en t-shirt i dam/tjej-modell med smal passform. Kontakta oss via vårt kontaktformulär eller via mejl till info@zero498.com så hjälper vi dig vidare.

Ja, det stämmer. Den modellen av t-shirt vi trycker på finns i storlekarna S-3XL. Vi kan specialbeställa t-shirts i storlek 4XL för 249 kr.

Alla produkter produceras efter beställning och skickas till dig direkt från leverantören. På så sätt kan vi erbjuda fler tryck, fler färger och fler storlekar.

Vi får in nya produkter flera gånger i veckan. Välkommen in på sidan eller följ oss på våra sociala medier så du inte missar ditt nya favorittryck.
TikTok
Instagram
Facebook

BETALNING, LEVERANS & retur

Absolut, sidan ägs av Add 9 som sålt produkter online sedan 2009. Vi samarbetar med en stor fabrik som har lång erfarenhet av att trycka kläder.

Vi erbjuder flera olika betalningsalternativ:
– Swish
– Kortbetalning
– Gratis faktura med betalningstid på 14 dagar
– Delbetalning (3-12 månader räntefritt)
– Direktbetalning till bank
– PayPal

Vi följer alltid distanshandelslagen och vi erbjuder dig 30 dagars öppet köp. Självklart är det okej att prova plagget, men vid retur ska det vara oanvänt och i nyskick.

Vi har öppet köp i 30 dagar och under den tiden kan du alltid byta eller lämna tillbaka en vara.

Vid retur skickar du tillbaka produkten i oanvänt skick till följande adress:
Add 9
Irisdalsgatan 40 Lgh 1202
621 42 Visby

Så snart vi fått din retur kontaktar vi dig för återbetalning eller byte. Returfrakten till oss står kunden för och en eventuell ny frakt till dig med en ny storlek/produkt står vi för. Kontakta oss gärna på info@zero498.com med information om vilken storlek/produkt du vill byta till eller om du vill ha en återbetalning.

Absolut, alla våra paket skickas med spårbar leverans från leverantören. Paketet kommer att levereras av Postnord och ett mejl med ett sändningsnummer kommer att skickas till dig. Ladda gärna hem Postnord-appen så du enkelt kan följa din leverans.

Vänligen kontakta oss via mail på info@zero498.com vid reklamationsärenden. Vi följer gällande lagstiftning och ger dig tre års konsumentgaranti på dina köp.

En orderbekräftelse skickas ut automatiskt när din order är klar. Om du inte fått någon ber vi dig kontrollera din skräppost-mapp i mailen samt kontrollera att du angett rätt mailadress. Vid minsta fundering – skicka ett mail till oss på adressen info@zero498.com

Dina kunduppgifter som du lägger in när du gör en beställning eller skapar ett konto använder vi aldrig till något annat än för att skicka din beställning samt att hantera ditt kundkonto. Ditt kundkonto kan du när som helst radera via ”Mina sidor” eller genom att kontakta oss på info@zero498.com. Dina kunduppgifter sparas i tre år efter genomförd beställning för att kunna hantera eventuella reklamationsärenden.

TOPP
Varukorg 0
Senast visade 0

Mitt konto

 

Add 9
Irisdalsgatan 40, 621 42Visby